På grund av försäljningspotentialen för produkter inom rengöring/ytbehandling av hårda ytor, har många företag försökt att tillverka och erbjuda produkter efterlämnar en skyddande film eller annan beläggning på ytan. Vissa företag gör mycket överdrivna eller direkt felaktiga påståenden om prestanda och / eller livslängden av deras beläggningsprodukter och har försökt att motivera några av de breda och ogrundade påståenden genom att ta ut överpriser för dem.

Våra tester har visat att Glass Science® fortsätter att erbjuda de mest avancerade rengörings/ytbehandlings produkterna till konkurrenskraftiga priser jämfört med andra produkter på marknaden. Vi uppmanar våra kunder att utföra jämförande tester på tillgängliga produkter inklusive hållbarhets-tester för att kontrollera en del av de breda och ”ogrundade” påståenden som görs.

Så vitt vi vet finns det inget sådant som ”självrengörande” glas eller andra ytor. Det finns ingen ”permanent” ytbehandling än så länge tillgänglig på marknaden som kan stå upp mot fortsatta angrepp och nötning från den ständig åternedsmutsning av smuts, sot, tvål, mineralfyndigheter och andra föroreningar utan periodiskt underhåll och / eller återapplicering av produkten. Detta kan vara från månader till år beroende på ytan, tillämpning och användning.

Glass Science® fortsätter att ha en rättfram approach när det gäller att marknadsföra sina produkter som bygger på det faktum att oavsett hur mycket du rengör, kommer ytor kontinuerligt att utsättas för vatten, smuts, fläckar och andra föroreningar som byggs upp på ytan och kräver starka kemikalier och slipmedel för att ta bort. Traditionella hushållskemikalier kan vara skadligt för ytor, användare och miljön. De innehåller ”tensider” som om de lämnas på ytan, faktiskt binder jord, smuts och andra föroreningar.

Glass Science® produkter rengöra och skyddar ytor med nanopartikelbaserad ytbehandlingsteknik som skyddar ytan mot vidhäftning och uppbyggnad av vatten, smuts och fläckar för att underlätta rengöring och förbättrad sikt. De är lätta att använda och håller ytorna skinande rena och ser ut som nya i många år framöver.

Vår garanti och mål är att se till att våra kunder är helt nöjda med sina köp av våra produkter. Vi garanterar att våra produkter uppfyller de högsta kraven på kvalitet, säkerhet och prestanda.

Kundernas integritet är högsta prioritet. Vi håller högsta engagemang för att skydda din personliga information som kund.